Het laatste nieuws

16
May
2023
Jumbo Kooistra Dokkum heropent feestelijk op woensdag 17 mei
Vanaf 9.00 uur verwelkomt Jumbo Kooistra opnieuw haar klanten in Dokkum. De Jumbo Kooistra winkel aan de Hantumerweg in Dokkum krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze, zoals vers eigengemaakt banket. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op dinsdag 11 april haar deuren voor een verbouwing van maar liefst 5 weken. Vanaf woensdag 17 mei 9.00 uur kunnen inwoners van Dokkum en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo Kooistra winkel.
Lees verder
25
January
2022
Bij Jumbo Kooistra in Heerenveen spaar je vanaf nu voor de enige echte 3D puzzel van het Abe Lenstra stadion van SC Heerenveen.
Bij Jumbo Kooistra in Heerenveen spaar je vanaf nu voor de enige echte 3D puzzel van het Abe Lenstra stadion van SC Heerenveen.
Lees verder
6
January
2022
Jumbo Kooistra opent nieuwe winkel in winkelcentrum de Riepel in Julianadorp
Jumbo Kooistra opent in het voorjaar van 2022 de deuren van haar nieuwe winkel inWinkelcentrum de Riepel aan de Schoolweg in Julianadorp. De nieuwe JumboKooistra winkel wordt de eerste Jumbo in de gemeente Den Helder. Inwoners vanJulianadorp en omgeving hebben hier straks volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. Bovendien profiteren klanten van de succesvolle Jumboformule, met de combinatie van een groot assortiment, de beste service én euro'sgoedkoper.
Lees verder

Hallo Jumbo's 7 Zekerheden

Text gaat hier

Inspiratie voor in de keuken