Al onze vestigingen sluiten i.v.m. de coronamaatregelen uiterlijk om 20:00 uur. Bedankt voor uw begrip.
Passie voor supermarkten
Groot assortiment, laagste prijs
12 Filialen
Tsjoch & mear: grensverleggend lekker

Tsjoch & mear

Bij Tsjoch & mear draait alles om genieten. De heerlijke dranken, de onweerstaanbare chocolade en het ambachtelijk ijs zijn een ware belevenis. Daarnaast kun je bij Tsjoch & mear terecht voor originele geschenkpakketten, tassen, kaarten, cadeautjes en cadeaubonnen. Tsjoch & mear is bovendien een gezellige plek om bij elkaar te komen. We hebben een ruimte die ideaal is voor vergaderingen, workshops en trainingen. Informeer naar de mogelijkheden!

Tsjoch & mear bevindt zich aan de Snekerstraat 14, tegenover Jumbo Kooistra Bolsward. Neem voor meer informatie contact met ons op via: tsjoch.mear@jumbo.com of 0515 574448 (keuzemenunummer 5)

Da's leuk boodschappen doen

* Uitgezonderd zijn producten die voor Jumbo één dag verkoopbaar zijn, zoals dagvers brood, vers afgebakken snacks, vers geperst sap uit de sapmachine en de krant. Dit geldt ook voor bloemen en onze ultraverse producten uit onze eigen keukens die onze versspecialisten en koks in de winkel vers samenstellen, zoals pizza's, wokgerechten, stamppotjes, kibbeling, korstschelpen, yoghurt uit de yoghurttap, Kooistra gebak en sushi.
SSK Super Supermarkt Keurmerk
© Jumbo Kooistra Supermarkten